search
top
Follow my blog with Bloglovin

Stenalder muffins mmmmm

Super gode stenalder muffins

Jeg har aldrig være til søde sager, kager, slik og den slags og er det stadig ikke. Derfor kan det måske virke en smule åndssvagt at jeg efter jeg er begyndt på stenalderkost har bagt stenalder muffins indtil flere gange og alle der smager dem siger. Er det stenalder muffins mmmmm

Opskrift og fremgangsmåde på dem jeg har fundet frem til er de bedste, er som følger:

Man tager en skål, navnet er uden betydning. Det kan hedde Margrete, Tove, Randi, være lavet i Kina, Polen eller købt til overpris ved en sød Toppervare dame. Det er ligegyldigt ! I skålen smider man ca

3-4 brune bananer
1 stor sød pære
80 gram kokosmel
80 gram mandelmel

Stenalderkost mandman

stenalderkost mandman
Stenalder muffins mmmmm

100 gram blændede tørrede abrikoser og rosiner
2-3 æg
lidt salt, bagepulver og vanilje ( hvis ikke man snyder og bruger vanilje pulver så kom en hel stang i)

Muffins formene smøres med en smule olie, fyldes med fyldet og bages i ovnen ca 30-35 minutter på 175 grader uden varmluft.

Jeg har selvfølgelig ikke regnet noget kalorie indhold ud i de her stenalder muffins, men er man på alm. slankekur så må de også være gode.

Det er ikke fordi de er voldsomt søde, men når man normalt slet ikke får sukker, så smager de sødere end når man er vand til sukker.
Jeg synes de er voldsomt gode, og det synes alle andre der har smagt dem også. Og så er det nemt og hurtigt at lave !!!

Jeg har også haft lavet dem med kakaopulver og med frosne bær….solgt i sådan nogle små fine poster tiltænkt smoothies. Men jeg bruger dem altså til stenalder muffins. Man kan jo variere dem som man har lyst, det vigtigste er jo sådan set bare konsistensen, der skal være muffins egnet, det vil sige blød, så den kan hældes ud af skålen.

 

Nu ville jeg selvfølgelig have sat et billede på, da jeg lige har taget dem ud af ovnen…..Men jeg store idiot havde sat ovnen på varmluft og givet dem lidt for meget, da jeg jo sad her og var fanget af at skrive dette indlæg med opskriften. Der kommer billeder, næste gang jeg bager stenalder muffins.

 

 

Follow on Bloglovin

One Response to “Stenalder muffins mmmmm”

 1. Henriette siger:

  Har lige bagt disse muffins.
  DE er GODE!!
  Alene duften.
  Brugte et helt aromatisk æble med skræl og lidt appelsin juice
  istedet for pæren. Lækre svampede og søde. Selv klara på 6 guffer dem fornøjet :)

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>